Hotels review deel 2
4 augustus 2013 - Zion National Park, Utah, Verenigde Staten
Hotel Page: Courtyard by Mariott
Erg luxe hotel, misschien ook wel door het nabijgelegen Golf Court. Kamer is schoon, luxe en ruim. In het hotel is ook een fitness ruimte, zwembad waar je vanuit iedere kamer op uit kijkt (hotel heeft hoefijzervorm en in het midden ligt het zwembad. In de kamer is ook een kluisje aanwezig en zij-ingangen zijn alleen te openen met een kamersleutel. Restaurant is erg goed, het beste tot nu toe, maar toch tegen redelijke prijs. Zouden we hier weer boeken: Absoluut.
Hotel Bryce Canyon City: Ruby's Inn
Enorm groot hotel met alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken. Hotel ligt vlak bij de ingang van het National Park. Is duidelijk ingesteld op commercie, want de prijzen zijn relatief gezien aan de hoge kant als we het vergelijken met de andere hotels tot nu toe. Ook gebruikt door reisorganisaties die busreizen verzorgen. Hotel is wel aan een renovatie toe want slijtage van tapijt is overal wel te zien en sommige apparatuur zoals airco is enigszins verouderd, maar werkt wel. Voordeel is dat er meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn en je de auto voor de kamer kunt parkeren als je in 1 van de bijgebouwen een kamer hebt. Zouden we hier weer boeken: waarschijnlijk niet.
Deborah:6 augustus 2013En hoe zat het nou met die kamer met upgrade????