Trips in het vooruitzicht

20 februari 2013 - Hellevoetsluis, Nederland

Vorige week hebben we de trip naar Antelope Canyon gereserveerd bij het Powell museum. Zelfde systeem als we ook in Kroatië tegenkwamen met de trip naar Venetië: prijzen zijn overal hetzelfde maar bestaan uit een basisprijs aangevuld met provisie. Alleen wordt het niet zo genoemd, je moet een aanbetaling doen en de rest bij vertrek afrekenen. Die aanbetaling is natuurlijk gewoon de provisie. :-)

Ook een vliegtuig gereserveerd voor een vlucht van 3 kwartier over de Grand Canyon bij ondergaande zon, dus gegarandeerd mooie horizon en kleuren. Wel beetje eng want als die ene propeller uitvalt storten we neer. Gelukkig maakt Marianne zich daar helemaal geen.zorgen over. :-)

1. Ingrid:
    Haha
    Marianne, je bent niet de enige. Mijn ouders zijn daarom niet samen in het vliegtuigje gestapt. Allebei in een apart vliegtuigje.
  2. Jan-Ernst:
    16 mei 2013
    Oops, niet aan gedacht, nu maar hopen dat het allemaal goed gaat straks. Maar dan gaan we tenminste met het hele gezin tegelijk, toch? =;-)
  3. Marieke:
    16 mei 2013
    Leuk om jullie op deze manier te volgen. Ben nu al nieuwsgierig naar de verhalen en vooral de foto's